top of page

Invitasjon til suggestopedikurs steg 2A og 2B i Elverum


Steg 2A og 2B i Elverum

Tid : lørdag 7.- søndag 8. oktober 2017

og lørdag 6.-søndag 7. januar 2018

(alle dager fra kl. 0900 – 1700)

Sted: Elverum Folkehøgskole Elverum FHS

Lærer: Anna Cramer og/ eller Susan Ege Andersen

Kursvert: Suggestopedilærer Susan Ege Andersen, tlf. 92494112

Kurs steg 2 A og 2 B med overnatting fredag – søndag x 2 og full kost 8000,- kr

Kurs steg 2 A og 2 B med overnatting lørdag til søndag x 2 og full kost 7000,-kr

Kurs inkludert lunch uten overnatting 4400,

Bindende påmelding innen 1. september til Elverum Folkehøgskole. Fyll ut dette skjemaet og send til post@elverumfhs.no merk «Suggestopedikurs steg 2 A og B» Dersom dere melder dere av etter dette, og vi ikke får fylt opp plassen deres, må kursavgiften på 4000,- kr betales i sin helhet. Vi tar opp deltakere etter første mann til mølla prinsippet.

Nye deltakere vil bli tilbudt omvisning i «Kongerommet» og en liten historietime om det som skjedde på Elverum FHS ved krigsutbruddet den 9. og 10. april i 1940. Alle på kurset vil få mulighet til å lage et lysglass på glassfusingsverkstedet på kvelden. Uavhengig av om du bor på skolen eller ikke, er du velkommen til å delta på kveldsprogrammet

Med vennlig hilsen Susan Ege Andersen

You Might Also Like:
bottom of page