top of page

INVITASJON TIL SUGGESTOPEDISK KURS STEG 1 PÅ ELVERUM FOLKEHØGSKOLE 13.-16. mai 2019


Suggestopedi er en språkinnlæringsmetode utarbeidet gjennom år med forskning av professor Georgi Lozanov, Sofia, Bulgaria.

Metoden bygger på hjerneforskning om hvordan vi lærer best og inneholder både psykologiske og didaktiske aspekter.

Suggestopedi er mye elevaktivitet (80% - 20%) og deltakerne begynner å anvende språket allerede fra første leksjon i aktiviteter som er utformet slik at alle lykkes.

Språket trenes med musikk, sang, rytme, rapp, bevegelse, tegning og ulike typer spill. Innlæringen skjer hurtig og uten anstrengelse. Humor, glede og avspent konsentrasjon er viktige ingredienser.

Under kursdagene får deltakerne selv kjennskap til suggestopedi i rollen som innlærere i et suggestopedisk kurs i italiensk. Det blir fire formiddager fulle med språkaktiviteter samtidig som deltakerne kan følge sin egen innlæring i italiensk. På ettermiddagene knytter man dette opp mot teorien.

Tider: Mandag den 13.5. – torsdag den 16.5.2019 kl 0900 - 1600 Innkvartering på søndag etter avtale med Susan. Ring og si fra når dere beregner ankomst. (tlf 92 49 41 12) Avreise etter middag torsdag.

Sted: Elverum Folkehøgskole (se hjemmeside www. elverumfhs.no) Dere vil bli innkvartert på rom med eget bad, håndkler og oppredd seng. Ved spesielle behov, ønskes dette opplyst før ankomst. Alle skolens rom er røkfrie.

Innhold: Formiddagen; Suggestopedisk språkkurs i italiensk. Ettermiddagen; Gjennomgang av formiddagens aktiviteter, suggestopedisk teori samt diskusjoner.

Kursholder: Antonello Motto, Sverige. Antonello tog magisterexamen i skandinaviska språk och litteratur 2003 vid Milanos universitet. 2007 doktorerade han inom teatervetenskap både på Stockholm och Turin universitet. Har jobbat som teaterskådespelare i många år vid sidan av sina studier och i fritiden. Har undervisat i italienska i mer än 10 år på olika studieförbund och är nuvarande fastanställd vid Medborgarskolan. Blev suggestopedilärare 2012 och har börjat som suggestopedilärareutbildare året 2017.

Måltider: Vår fantastiske kokk, Kjetil Larsen, vil som alltid tilberede deilige måltider til oss. Han ønsker at dere opplyser om spesielle dietter/ allergier i forkant av kurset på ketil@elverumfhs.no.

Pris 8000,- kr for kurs, kost og losji, mandag til fredag. (Ingen ekstra kostnad hvis dere kommer søndag kveld.) 4400,- kr for kurs og lunch

Påmelding Bindende påmelding til ekspedisjon@elverumfhs.no Frist 20. Mars 2019. Oppgi navn, adresse, mobilnummer, stilling og fakturaadresse. Begrenset plasser. Dersom det ikke er fullt innen fristen, kan man etteranmelde seg.

Betaling Det vil bli sendt faktura med betalingsfrist 1. april 2019 Merk med "navn, kommune og suggestopedikurs steg 1, 2019"

Andre opplysninger Det vil bli tilbud om omvisning på skolen med henblikk på filmen «Kongens nei», Kongerommet, Elverumsfullmakten mm. - utflukter til Skogmuseets vakre uteområder, eventuelt Løiten Lysstøperi på kvelden for de som ønsker dette. - muligheter for å lage et glassmykke eler et lysglass på kveldstid (glassfusing) For spørsmål kontakt Susan Ege Andersen, tlf. 92 49 41 12

Med vennlig hilsen

Susan Ege Andersen lærer

Per Egil Andersen rektor

You Might Also Like:
bottom of page